Un curs frizer poate fi schimbarea de care viața ta are nevoie!

Ești în căutarea unui loc de muncă special, care să îți dea multe satisfacții, nu numai cele materiale! Cu toate acestea, nu știi încă prea bine ce să alegi, pentru că sunt mai multe domeniile care te-ar atrage… Destul de dificil, nu? Simți că nu te mai regăsești și este nevoia de o schimbare. Atunci ce părere ai de un curs frizer, care poate fi exact ceea ce căutai?

 

De ce să urmezi un curs frizer?

 

Mai bine spus, de ce nu? Pentru că în afară de partea materială, meseria de frizer este una în care se îmbină de minune atât arta, cât și pasiunea. De altfel, în ultima vreme, acest job a devenit tot mai popular, și nu sunt deloc puțini cei care urmează un curs frizer pentru a-și face un nume, nu doar pentru a-și câștiga existența. Mai ales dacă ești și pasionat/ă de acest domeniu, ești în câștig de mai multe ori: faci ceea ce îți place și mai și câștigi bani din asta. Evident, nu totul se rezumă la un curs frizer, este nevoie și de multă muncă, dar asta era de la sine înțeles, nu?

 

Totul începe cu… un curs frizer

 

Până să ajungi la a-ți câștiga banii din asta, trebuie să începi, cum altfel, cu un curs frizer. Trebuie să găsești doar locul de unde să urmezi un astfel de curs acreditat – pentru a primi diploma care îți demonstrează această certificare, dar și pentru a avea parte de multe alte avantaje. Unul dintre ele ar fi și faptul că îți poți construe propria ta afacere, ceea ce nu este chiar o realizare modestă, nu?

Pentru a deveni frizer, după cum spuneai, trebuie să urmezi cursuri autorizate în acest sens, iar la Centrul de Calificare și Pregătire Profesională – calificare-evaluare.ro, găsești exact ceea ce ai nevoie pentru a porni la drum.

 

Ce este și cu ce se ocupă Centrul de Calificare și Pregătire Profesională?

 

Centrul de Calificare și Pregătire Profesională este o organizație neguvernamentală care are drept educarea și încurajarea persoanelor în scopul pregătirii și perfecționării din punct de vedere profesional, al calificării și/sa, recalificării prin organizarea de cursuri, sprijinirea dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii prin acordarea de asistență tehnică de specialitate, realizarea de studii pentru accesarea programelor de finanțare naționale și internaționale ce activează în domeniile economic, cultural și social. Nu doar că este cel mai bun loc unde poți urma un curs frizer, pentru că dacă vei avea curiozitatea să intri pe site, vei găsi multe altele, în multe specializări, care te pot ajuta să ai mai multe specializări. Oricând simți nevoie unei schimbări, a unei reorientări profesionale, Centrul de Calificare și Pregătire Profesională este gata să îți ofere această șansă.

 

Cursuri organizate în mod profesionist

 

Fie că optezi pentru un curs frizer, apicultor, maseur sau oricare altul de pe site, vei avea parte de o organizare impecabilă. Cursurile de aici au atât o componentă teoretică, cât și una practică. Cursanții au acces la săli care sunt echipament specific instruirii, suport de curs, resurse bibliografice. De asemenea, vorbim despre tehnici moderne de predare, care sunt îndreptate către creativitatea și interacțiunea cursantului cu ceilalți.

 

Poți achita cursul în rate

 

Ai ales să urmezi un curs frizer, pentru că este ceea ce îți place și, în plus, dacă ești cu adevărat bun în ceea ce faci, poți câștiga și bani frumoși din acest job. Dar ce te faci când nu ai mijloacele financiare de a-l achita integral? Nicio problem, pentru că se poate achita și în rate și, mai mult, poți folosi toate mijloacele de plată: numerar, card și nu în ultimul rând, transfer bancar. Ceea ce ne-a atras pe noi a fost faptul că poți profesa imediat ce ai absolvit un curs, și mai ales, toate programele de formare sunt acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației în conformitate cu standardele ANC. Diploma pe care o obții la final este acreditată și recunoscută național și internațional.

Chiar și atunci când vrei să ai șansa de a te (re)orienta în carieră, Centrul de calificare și formare profesională este soluția perfectă. Intră pe site pentru a găsi informații concrete despre fiecare curs de calificare în parte, inclusiv costuri și acte necesare, iar dacă mai ai nevoie și de alte clarificări, nu ezita să suni la unul dintre numerele de telefon pe care le vei găsi mai jos.

 

Date de contact:

 

Buzău, Bd. Unirii, Bl. 13 A-B

Târgu Jiu, Str. Traian, nr. 1

Deva, Piața Victoriei, nr. 2

București, Spătaru Preda 12

Alba Iulia, Bd. Ferdinand I 78D

         

 

Telefon

Buzău: 0763.765.695

Gorj: 0748.143.103

Hunedoara: 0740.377.059

București: 0741.777.761

Alba: 0748.151.338

         

 

E-mail

 

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.