MISIUNEA NOASTRA
La JOBSLIST punem accent pe ce este mai bun, atat din partea angajatorilor cat si a candidatilor. De aceea de-a lungul timpul am reusit sa satisfacem toate partile implicate in procesul de selectie, recrutare si plasare a fortei de munca din Romania si din strainatate.
JOBSLIST doreste sa dezvolte pentru clientii sai, solutii optime si durabile in domeniul selectiei, recrutarii si plasarii de forta de munca in Romania si in strainatate, precum si acordarea de consultanta profesionala in activitatea pe care acestia o desfasoara.

Cel putin 5 ani experienta in domeniul selectiei, recrutarii si plasarii de forta de munca in Romania si strainatate.

Am reusit sa satisfacem cei mai renumiti angajatori de top din Romania si din strainatate.

Mii de candidati in cautarea unui loc de munca au gasit ceea ce cautau.

JobsList.ro este un site de recrutare online, dedicat agentiilor de recrutare sau angajatorilor, din tara si din strainatate, fiind sustinut de o echipa tanara, dinamica cu noi perspective.

Echipa JobsList.ro este implicata in a gasi noi solutii cat mai eficiente de recrutare, de a dezvolta noi competente , cat si a pune la dispozitie angajatorilor, potentiali candidati pentru locurile de munca postate , dar in acelasi timp si candidatii pot urmarii cu usurinta noi oferte de locuri de munca.

Cu un design destul de simplu pune la dispozitia utilizatorilor sai pachete de servicii free, prin deschiderea unui cont , atat pentru cei care urmaresc oferte de munca cat si pentru angajatori.

JobsList.ro , dincolo de un simplu site de recrutare, este un portal de locuri de munca in tara si in strainatate, locul in care se gaseste oferta angajatorului cu cererea potentialului candidat. In cadrul acestui portal de joburi puteti gasi oferte de munca din aproape orice domeniu, locuri de munca pentru muncitori calificati sau necalificati, venite din partea angajatorilor din tara sau strainatate.

Portalul de joburi, JobsList.ro, beneficiaza de sustinerea agentiilor de recrutare si plasare forta de munca pentru strainatate si Romania, incercand sa ofere servicii de calitate, transparente, corespunzatoare atat pentru potentialii candidati cat si pentru angajatori.

Va multumim pentru ultilizarea portalului de joburi JobsList.ro

Hai sa

Muncim impreuna!

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.