INFIRMIER

AZIL DE BATRANI SANTA CATERINA VARAZZE (sv) ITALIA  CAUTA 5 FIGURI DE INFIRMIER


Ce vei face la locul de munca INFIRMIER

  1. Acționează autonom în îngrijirea de bază, adresată pacienților care sunt total sau parțial autosuficienti în activitățile zilnice. Este prezent în timpul șederii persoanelor în clinică, oferă îngrijire de bază independent în contextul.
  2. Sarcina sa este de a desfășura activități care ajută oamenii să-și satisfacă nevoile primare: nutriție, igienă personală, activități care vizează recuperarea și mobilizarea, transportul cu targa,refacerea unitati pacientului . Acesta se ocupă de menținerea și dezvoltarea nivelului de bunăstare, promovând autonomia și autodeterminarea acestuia. Activitatea sa este reglementată datorită locului de muncă specific, în domeniul bunăstării, social și sănătății.
  3. Își desfășoară activitatea în funcție de departamentul/domeniul de specialitate din care face parte și acționează în colaborare cu profesioniștii din domeniul sănătății, în principal cu asistentul medical, fizioterapeutul, medicul, educatorul profesionist, asistentul social.

Ce iti oferim la acest loc de munca

  • Contract de munca pe timp nedeterminat cu perioada de proba de 6 luni
  • Cazare gratuita pe timp de 2 luni
  • Consulenta gratuita pentru recunoasterea titlului de infirmier in italia (persoanelor cu titlu recunoscut OSS in Italia le va fi platit transportul Romania- Italia )
  • Salariu de la 1250 euro net- pana la 1400euro net

locatie

This job has expired.

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.