Bucatar secundar (sous chef)

  • Locatie:
  • Salariu:
    € 16 - € 18 / brut/ora
  • Tip job:
    Full-Time
  • Publicat:
    4 luni in urma
  • Categorie:
    Alimentatie / HoReCa
  • Termen limita:
    1 iulie 2023
  • Nivelul Jobului:
  • Limbi:
    English

Clientul nostru este un hotel-restaurant bine stabilit în Nieuwpoort. Aceștia garantează o atmosferă de familie și o vibrație distractivă în cadrul echipei, ceea ce aduce cu siguranță beneficii pentru bunăstarea personalului lor.

Cu diverse opțiuni de cazare și mai multe săli de ședințe, unitatea este deschisă pe tot parcursul anului.

Clientela este formată din mulți clienți obișnuiți, precum și dintr-o clientelă turistică în plin sezon estival.


Ce vei face la locul de munca

-pregătirea de mese calde și reci, combinație de catering și a la carte, ocazional, de mâncăruri gourmet.

-veți gestiona 2 angajați din bucătărie în absența bucătarului-șef

-organizarea în bucătărie, sunteți responsabil de operațiunile din bucătărie atunci când bucătarul este absent

-planificarea orarelor de lucru

-plasarea comenzilor la furnizori

-finisarea mâncărurilor fineorganizarea curățeniei în bucătărieambalarea și etichetarea sortimentului


Ce iti oferim la acest loc de munca

-Un contract cu normă întreagă pe durată nedeterminată (38h/săptămână pe 5 zile)

-Un pachet salarial competitiv si contract belgian de muncă

-Oportunități de formare internă

-Decontarea in cuantum de maxim 150 euro a primului transport din Romania in Belgia

locatie