Bona copil 5 ani

 • Salariu:
  1.000 RON - 2.000 RON
 • Tip job:
  Full-Time
 • Publicat:
  3 ani in urma
 • Categorie:
  Au pair / Babysitter / Curatenie
 • Termen limita:
  1 ianuarie 2021
 • Nivelul Jobului:

Loc de munca Bona copil 5 ani

Familie tanara cautam Bona copil 5 ani plus nou nascut in viitorul apropiat.

Copilul are program de mic dejun care incepe la ora 10.00, task care intra in responsabilitatea noului angajat, in intervalul 10.30 -12.30 invatam sa coloram, cantam, recitam poezii, citim, construim cu lego, ne desfasuram activitati structurate de manuale si caiete suport, folosim telefonul si televizorul limitat.

Activitatea desfasurata afara presupune interactiune cu alti copii atat in fata blocului cat si la locurile de joaca si consta in supravegerea copilului si este stabilita in functie de vreme ca si interval orar.

Pregatirea pranzului intra in responsabilitatea angajatului, copilul mananca in principal supe sau ciorbe, mancaruri pasate pe baza de cartofi sau tocanite, mai putin spre deloc carne.

Pregatirea masei de seara (gustare, fructe etc.), dus sau baie dupa caz.

In intervalul de somn 14-16 au loc activitati administrative care constau in spalarea tuturor hainelor (la masina de spalat), aranjat haine in dulap si calcatul hainelor. Aranjarea veselei si pornirea masinii de splat vase, curatarea plitei si vaselor folosite pt mancare. Aranjarea spatiului de joaca a copilului plus curatenia specifica zilnica, spalarea incaltarilor copilului si pregatirea pentru a doua zi a activitatii educationale – poezii sau cantece etc.

Program de lucru 9.30 – 19.00 de Luni pana Vineri

Salariul este format din 1000 lei parte fixa, 600 lei parte variabila in functie de calitatea task-urilor plus posibilitatea de a ajunge intr-un timp foarte scurt la 2000 lei in functie de gradul de implicare si relationarea cu cel mic.

Obligatroiu la angajare veti efectua analize de sange pentru a ne cunoaste istoricul medical, daca ele exista cu o vechime de maxim 6 luni realizate la unul din laboratoarele mari nu va mai fi nevoie de aceasta etapa.

Casa este supravegheata video.

Asiguram masa impreuna cu cea a copilului.

Varsta de preferat intre 27 si 45 ani

De preferat cu experienta in lucrul cu copii, persoana responsabila cu personalitate calma si adaptabila, care intelege conceptul de aurtoritate atat in contextul pandemiei cat si al relatiei de angajat – angajator.

 

Interviul este format din doua etape:

 1. Poza actuala, detalii legate de experienta profesionala, nivelul de studii.
 2. Interviu online pe whatsapp

Informatiile le asteptam pe whatsapp la numarul 0738 410 546.

locatie

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.