ASISTENT FINANCIAR

VIZIUNEA NOASTRA

Loop Operations este optiunea clientilor care doresc un autentic partener de dialog care sa le identifice atat nevoile, cat si solutiile, exact asa cum ar face-o ei daca ar avea mai mult timp.

MISIUNEA NOASTRA

Castigarea cat mai multor fonduri europene si guvernamentale pentru clientii nostri si asigurarea implementarii sustenabile a proiectelor de dezvoltare ale acestora, pentru o crestere sanatoasa si inteligenta.


Asistentul pe care il cautam ne va ajuta cu urmatoarele activitati:

 1. Verifica documentele financiare primite (state de salarii, facturi, procese verbale, evidente ale cheltuielilor etc.) si se asigura de corectitudinea acestora
 2. Centralizeaza cheltuielile si incasarile in vederea asigurarii cashflowului necesar derularii activitatii proiectelor companiei
 3. Asigura arhivarea electronica si fizica a documentelor si pregatirea acestora pentru depunerea cererilor de rambursare
 4. Intocmeste evidente privind obligatiile de plata si propune managerului financiar graficul de plati aferent
 5. Se asigura de plata la scadenta a tuturor obligatiilor catre salariati, furnizori si urmareste incasarea facturilor emise clientilor si deconturilor depuse la organismele intermediare.
 6. Intocmeste decizii de plata, note de receptie, registru de casa si alte documente primare utilizate in raport cu organismele statului.
 7. Transmite expertului contabil documentele financiare pentru intocmirea raportarilor periodice si se asigura de primirea rapoartelor intocmite de acesta.
 8. Realizează, urmărește și actualizează cash-flow-ul si executia bugetara
 9. Realizeaza diverse evidente pentru a asigura baza necesara managerului financiar pentru realizarea strategiei companiei.
 10. Esti potrivit pentru acest job daca:
  1. Esti atent la detalii si organizat
  2. Esti proactiv si iti place sa lucrezi in echipa
  • Iti place sa lucrezi cu cifre si cunosti documentele contabile primare, precum si legislatia in vigoare
  • Stii sa folosesti aplicatiile Word si Excel la nivel avansat
  • Constituie avantaj daca ai mai lucrat in contabilitate sau in companii care implementeaza proiecte finantate din fonduri europene.

 

Vei beneficia

 1. Salariu atractiv
 2. Lucru intr-un mediu dinamic care favorizeaza invatarea permanenta
 3. Telefon mobil si laptop
 4. Birou in Centru Vechi al Bucurestiului

locatie

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.