CNC EXPERTS GmbH

The best CNC jobs in Europe

Detalii Companie

Focusați pe industria CNC, vă oferim cea mai largă gamă de posibilități pe care o puteți găsi la agențiile de recrutare. Peste 100 de posturi vacante și cei peste 350 de potențiali angajatori cu care lucrăm ne permit să vă oferim oferte atractive.

Lucrăm exclusiv cu firme pe care le considerăm de încredere, competente și durabile. Acestea sunt în mare parte întreprinderi germane care funcționează pe piață de zeci de ani în sectoare precum industria aerospațială, automotive, medicală, matrițerie, asigurarea calității.

Recrutăm doar pentru poziții permanente. Salariul pe care îl câștigați este 100% al dumneavoastră (după plata impozitelor și contribuțiilor la asigurările sociale).
CNC-Experts este GRATUIT pentru toți profesioniștii !

Este deosebit de important pentru noi să vă însoțim pe parcursul întregului proces, în limba dumneavoastră maternă. Realizăm datele de prezentare, organizăm interviul/proba de lucru, vă ajutăm în ceea ce priveşte călătoria și vă căutăm cazare. De asemenea, rămânem disponibili pentru dvs. şi pe viitor, ca persoană de contact.

Cei interesați sunt rugați să trimită un CV la oricare dintre adresele de e-mail: [email protected] sau [email protected] .
Puteti de asemenea aplica online, prin click la link-ul: https://cnc-experts.typeform.com/to/AFXo2GR6 .

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.