Agentii de recrutare si portaluri de anunturi gratuite cu oferte de locuri de munca si joburi vacante

   In ultima perioada, site-urile de anunturi gratuite cu oferte de locuri de munca si joburi vacante din Romania si din strainatate sunt luate cu mare asalt de candidati calificati si necalificati in cautarea ofertei perfecte si raman in continuare printre singurele posibilitati de a mai aplica online la oferte de angajare din tara si de peste hotare.

Pe baza analizelor facute si studiilor efectuate am sumarizat in cateva fraze cele mai active astfel de website-uri de angajare online printre care enumeram:

 1. Gigantul EJOBS Romania – care oferta in continuare zilnic mii de anunturi de angajare dar pentru care serviciile oferite sunt contra cost;
 2. Increzatorul BESTJOBS Romania – fiind urmatorul website cu cele mai multe accesari pentru joburi;
 3. OLX – website ce ofera nu doar locuri de munca, fiind un website de anunturi generale si nu unul specializat in joburi;
 4. JOBZZ – website posibil candidat la primele pozitii din cautari Google pentru nisa angajari;
 5. LaJumate – totul fiind lajumate, speram ca nu si ofertele cu joburi noi vacante;
 6. InfoMunca – un website acceptabil dar care isi oferta serviciile contra cost;
 7. Jooble Romania – un agregator de joburi importate din diferite site-uri.

Cu siguranta putem popula lista de mai sus cu multe alte website-uri mai mari sau mai mici, dar de interes public, din experienta proprie,  cele aflate in prima pagina a motoarelor de cautare raman si cele mai de succes.

Desigur ca nu doar website-urile de joburi online sunt la mare cautare ci si agentiile de recrutare si plasare forta de munca din tara si strainatate, fiind luate cu asalt si primind in continuare sute de CV-uri zilnic pentru diferite oferte de munca. Printre cei gasiti in primele pozitii din cautari locuri de munca online putem mentiona:

 1. ABC Human Capital cu sediul in Bucuresti si care recruteaza aproape pentru toate domeniile de activitate;
 2. Manpower cu sedii in diferite locatii din Romania cautand candidati din domeniile inginerie si nu numai;
 3. Talent Stream societate de recrutare cu sediul in Bucuresti;
 4. Adecco Romania cu sedii in Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Timisoara si Targu-Mures;
 5. Evolution HCC avand puncte de lucru in Timisioara, Cluj Napoca, Iasi si Sibiu;
 6. Group QLT Romania din Sibiu
 7. Active Recruitment din Bucuresti.

Fiind in continua cautare de un loc de munca bine platit nu ne ramane decat sa ne alimentam cu rabdare multa si sa continuam navigarea pe site-urile de joburi, sperand ca printre miile de candidati disponibilizati in cautare de munca, ne puteam gasi si noi in job.

 

 

 

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.