Silver Decor

Design Interior - Parchet - Tapet - Profile Decorative

Detalii Companie

Brandul Silver Decor a ajuns sa inlocuiasca in totalitate ipsosul si se remarca prin gama completa de decoratiuni precum si prin calitatea produselor.

Arte International si Omexco – lideri mondiali in tapet de lux produc colectii rare de tapet,au fabrici pe trei continente si reprezentante in peste 50 de tari.

Au introdus pe piata colectii de tapet care se monteaza orizontal, eliminand astfel imperfectiunile create prin montarea veche pe verticala si au inceput sa produca tapet cu latime de 1,40m. Produc tapet din materiale exclusiviste precum matase, catifea, tafta, metal, sticla, bambus, pai de orez, mica, pluta, vinyl, textil satinat, hartie satinata.

Cu peste 80 de colectii care asigura orice textura,model,design si culoare au devenit cei mai premiati producatori de tapet din lume in cadrul celor mai mari expozitii de design interior fiind cei care impun trendul in materie de tapet.

PRECIOSA cel mai renumit producator de lustre din cristal Bohemia, Preciosa  — Lustry, fondata in regiunea Boemia de Nord din Cehia inca din 1724, si una dintre cele mai mari si de traditie fabrici din lume pentru realizarea de corpuri de iluminat clasice si moderne.

In productia de corpuri de iluminat, se folosesc materiale de calitate superioara, cum ar fi: alama, bronz, si metale pretioase, chiar aur de 24 carate.

Corpurile de iluminat de la Preciosa sunt in prima clasa de finisare. Candelabrele pun in evidenta frumusetea cristalului de Bohemia in cele mai de efect moduri.

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.