SCOALA GIMNAZIALA SPECTRUM

O scoala ca o floare

Detalii Companie

Elevii Scolii Spectrum invata aici sa iubeasca culorile curcubeului, florile si fluturii, muntii si marea, soarele si luna, slovele cartilor, sunetul muzicii, vocea blanda a doamnei invatatoare, competitia cu colegii, traditiile si obiceiurile, toate astea si inca mii de lucruri, pentru ca SPECTRUM INSEAMNA IUBIRE!

Elevii Scolii Spectrum sunt pregatiti aici sa participe la olimpiade si concursuri, sa fie in competitie cu colegii, sa castige cupe, medalii si diplome bazandu-se pe munca lor, pe competentele si abilitatile dobandite in scoala, dar si pe sustinerea colegilor pentru ca SPECTRUM INSEAMNA SUCCES!

Elevii Scolii Spectrum afla prima data aici despre notiuni de biologie, ecologie, informatica si chimie experimentand impreuna cu colegii si profesorii in laboratoarele scolii, la microscop sau in eprubete, reactiile substantelor pentru ca SPECTRUM INSEAMNA CERCETARE SI INOVATIE!

Elevii Scolii Spectrum scriu aici primul cuvant, prima poezie, prima compunere si prima scrisoare pentru mama, picteaza primul tablou in culori pastelate, construiesc primul castel, sunt actori pentru prima data pe scena pentru ca SPECTRUM INSEAMNA CREATIVITATE!

Elevii Scolii Spectrum sunt indrumati aici sa lucreze impreuna cu colegii, sa faca schimb de idei, sa realizeze obiecte impreuna, sa imparta cu ceilalti experiente, sa isi ajute colegii aflati in dificultate pentru ca SPECTRUM INSEAMNA COOPERARE SI SOLIDARITATE!

Elevii Scolii Spectrum merg impreuna cu colegii din scoala in prima excursie si in prima tabara, urca impreuna muntii, viziteaza obiective turistice, organizeaza primul foc de tabara, primul concurs de schi, construiesc primul om de zapada, dar participa si la primele concursuri de alergare, de sarituri; joaca aici primul meci de volei, de baschet sau fotbal, rad, striga, plang, cad si se ridica imediat, pentru ca SPECTRUM INSEAMNA LIBERTATE DE MISCARE SI SPIRIT DE ECHIPA!

Elevii Scolii Spectrum invata aici sa citeasca si sa scrie primele cuvinte in limba engleza, primele povesti, primele cantece, imprumuta de la biblioteca scolii prima carte, au prima conversatie in limba engleza cu profesorii si colegii, fac prima traducere, pentru ca SPECTRUM INSEAMNA COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA!

Elevii Scolii Spectrum afla aici bucuria lecturii citind poeziile lui Eminescu, Cosbuc si Arghezi, povestile si Amintirile din copilarie ale lui Creanga, povestirile istorice ale lui Alexandru Mitru, surprind intelepciunea popoarelor in buchete de ghicitori, proverbe si zicatori, canta prima data Imnul Romaniei si sarbatoresc impreuna cu cei dragi, imbraca prima data aici costumul national popular romanesc, merg in vizita la muzee si case memoriale, se intalnesc cu scriitori si oameni de stiinta pentru ca SPECTRUM INSEAMNA RESPECT PENTRU TRADITII SI VALORI!

Elevii Scolii Spectrum pasesc pentru prima data aici timizi si curiosi si sunt surprinsi sa gaseasca ambientul placut, atmosfera calda, familiala, invatatoare si profesori cu bratele deschise, atenti la toate intrebarile si problemele lor, gasesc aici sprijin si suport la cadrele didactice si la conducerea scolii pentru ca SPECTRUM INSEAMNA CONSILIERE!

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.