Firma TimePartner Personalmanagement GmbH

Recruting

Detalii Companie

TimePartner Personalmanagement GmbH este una din cele mai cunoscute agenții de recrutare și plasare a forței de muncă cu experiență de peste 12 ani  în domeniul resurselor umane din Germania.

Activitatea firmei noastre se desfasoara la nivel national in Germania, recrutând candidați in toate localitățile din Judetul STRAUBING; DEGGENDORF; PASSAU; CHAM, dispunând de o bază de date largă cu candidați eligibili din toate domeniile de activitate.

 

Consultanții noștri gestionează procesul de recrutare cu profesionalism, tact, grijă și deschidere astfel încât succesul recrutării să fie rapid demonstrat de activitatea candidatului și, pe termen lung, dovedit de valoarea pe care acesta o adaugă companiei angajatoare.Primesti suport din partea recruiterului pentru a-ti scoate in evidenta abilitatile si experienta relevanta pentru jobul pe care il ai in vedere.

Sansele tale de angajare cresc cu pana la 50% fata de simpla aplicare pe o platforma de recrutare datorita fisei de recomandare pe care o primesti gratuit de la agentie dupa interviu.