Asociatia Eda

Gaseste un job care sa iti placa si nu vei munci o zi in viata ta.

Detalii Companie

Evaluarea cunostintelor este cea mai rapida modalitatea prin care persoanele pot obtine o calificare in conditiile in care au cunostinte intr-o meserie dar nu detin un certificat care sa ateste acest lucru.
“Centrul de Evaluare si Certificare a Competentelor Profesionale” se adreseaza acelora dintre dumneavoastra care doresc sa isi evalueze si certifice cunostintele si aptitudinile detinute, daca aveti deja experienta in domeniul in care doriti sa fiti certificat.
La aceste evaluari ( examene)/teste se pot inscrie persoanele care au experienta si stapanesc o meserie dar nu detin o diploma care sa ateste cunostintele profesionale.
Procesul de evaluare este o alternativa la cursul de calificare, diplomele fiind recunoscute la nivel national (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si european ( toate tarile Uniunii Europene).
Persoanele care au experienta practica, dar nu au obtinut o calificare pe cale formala (sa fi urmat cursuri/ programe de formare profesionala), pot solicita evaluarea si recunoasterea de competente profesionale.

© JOBSLIST - Locuri de munca 2023 Toate drepturile rezervate.