Responsabil fonduri organizatii de caritate

Acesti responsabili de strangerea fondurilor pentru organizatiile de caritate incurajeaza donatiile din partea indivizilor sau a companiilor.

De obicei, aceste posturi sunt platite, spre deosebire de munca voluntarilor, si poate oferi o varietate de beneficii precum plata bazata pe performanta si decontarea cheltuielilor de transport. Responsabilitatile tipice includ: organizarea si asistarea activitatilor traditionale legate de strangerea de fonduri, precum evenimente sponsorizate sau de promovare, tombole, recrutarea si coordonarea activitatii voluntarilor, abordarea indivizilor, a scolilor, universitatilor, autoritatilor locale, a magazinelor sau organizatiilor comerciale pentru sponsorizare si donatii, dezvoltarea unor noi idei si evenimente de strangere de fonduri.

Strangerea de fonduri pentru o organizatie de caritate poate fi o munca extrem de satisfacatoare. Se potriveste in special persoanelor care cauta un loc de munca flexibil sau potrivit pentru o familie.

Angajatorii tipici. Posturile libere sunt publicate de catre serviciile de cariera, in ziare, in publicatiile specializate ale sectorului de caritate sau pe internet. Organizatiile locale si birourile de voluntariat pot oferi adeseori posibilitatea de a capata experienta.

Calificarile si instruirea. Exista modalitati de a profesa in acest domeniu atat pentru absolventi, cat si pentru cei care au parasit scoala.

Pentru absolventi este acceptabila orice diploma. Cu toate acestea, pot avea un avantaj absolventii in finante, afaceri, management, marketing sau relatii publice.

Aptitudinile cheie pentru responsabilii de strangerea de fonduri: abilitati de negociere si de vanzare, de comunicare, competente in domeniul IT, o buna organizare, gandire creativa, capacitatea de a administra, de a rezolva probleme in mod eficient, inventivitate.

© JOBSLIST - Locuri de munca 2022 Toate drepturile rezervate.