Locuri de munca noi

jobslist.ro – anunturi gratuite cu locuri de munca

Jobslist.ro a intrat pe piata site-urilor de publicare si promovare a locurilor de munca in Romania si strainatate in anul 2014, continuand activitatea pana in 2017 si pregatind o platforma noua de recrutare pentru anul 2018-2019. Inca de atunci portalul jobslist.ro pune la dispozitia candidatilor care sunt in cautarea unui loc de munca, o platforma noua, continuu updatata si usor de utilizat.

Vezi lista cu locuri de munca aici –> Lista cu locuri de munca

De asemenea, angajatorii, agentii de recrutare si plasare forta de munca in tara sau strainatate au ocazia de a publica si promova anunturi de angajare si oferte cu locuri de munca intr-un mod usor si eficient, gratuit, fara a plati taxe de publicare sau promovare. Jobslist.ro este unul din putinele site-uri de anunturi cu locuri de munca care promoveaza ofertele de angajare ale angajatorilor si recrutorilor, in ziare romanesti online si pe cele mai mari retele de socializare din Romania si strainatate.

Adauga un loc de munca aici –> Agauga job gratuit

Activitatea de recrutare si plasare forta de munca, de selectie si angajare a candidatilor nu a fost niciodata o sarcina usoara, de aceea venim in sprijinul angajatorilor si recrutorilor cu un sistem simplu si eficient de recrutare.

In Romania, activitatea de selectie, recrutare si plasare a fortei de munca pentru strainatate este foarte atent si strict supravegheata de sistemele de control ale statului, respectiv Inspectoratul Teritorial al Muncii de pe raza judetului de care apartine agentul de recrutare, Registrul Comertului si nu in ultimul rand Agentia Nationala Antifrauda.

Datorita numarului mare de fraude si inselaciuni cu locuri de munca in tara si strainatate din partea agentilor de recrutare si plasare forta de munca, controalele organelor de supraveghere ale statului s-au inasprit si indesit, astfel ca unui agent de recrutare muncitori pentru strainatate, inspectorii ii pot trece pragul biroului in decursul unui an calendaristic, de patru sau cinci ori. La fel si numarul amenzilor cat si valoarea acestora a crescut semnificativ. Din acest motiv aceasta activitate este considerata una sensibila si greu de controlat.

Scurta nota informativa despre legislatia muncii in vigoare.

In vederea respectarii legii si a incercarii de a reduce numarul fraudelor si a ajuta intr-adevar candidatii pentru obtinerea unui loc de munca, jobslist.ro accepta spre publicare, moderare si promovare doar anunturi de angajare verificate ale angajatorilor si agentilor de plasare forta de munca acreditati si licentiati pentru aceasta activitate. Dorim sa aducem in atentia candidatilor care sunt in cautarea unui loc de munca prin agentiile de selectie, recrutare si plasare forta de munca in Romania sau strainatate urmatoarele:

– agentul de recrutare trebuie sa fie inregistrat si autorizat de Inspectoratul Teritorial al Muncii;

– agentia de recrutare si plasare muncitori trebuie sa fie inregistrata in baza de date a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.);

– un agent de recrutare trebuie sa detina un contract ferm de colaborare cu un angajator din strainatate, prin care se angajeaza sa respecte legislatia muncii in vigoare din Romania si statul partener;

– intre potentialul candidat pentru acel post si agentul de recrutare trebuie sa existe un contract de colaborare sau intermediere (mediere) cu sau fara comision dupa caz;

– angajatorul sau reprezentantul legal al angajatorului este obligat sa prezinte doar oferte de angajare inregistrate si mentionate in contract;

– ofertele de munca trebuiesc traduse in limba de origine a celui care urmeaza a fi angajat;

– contractul de munca trebuie tradus in limba de origine a candidatului;

– contractul de munca odata incheiat trebuie depus la Inspectoratul Teritorial al Muncii de pe raza judetului de care apartine si unde este inregistrata agentia de recrutare forta de munca.

Pentru evitarea situatiilor neplacute si a eventualelor fraude, jobslist.ro va recomanda solicitarea de informatii despre societati comerciale care ofera locuri de munca, direct de la Inspectoratul Teritorial al Muncii, in baza legii 544 din 2001 privin liberul acces la informatiile de interes public.

Click aici pentru prima pagina.

 

 

© JOBSLIST - Locuri de munca 2022 Toate drepturile rezervate.