Manager centru de recreere

locuri de munca Manager centru de recreereManagerii centrelor de recreere sunt responsabili de fiecare aspect al administrarii zilnice a centrelor dedicate sporturilor, recreerii, sanatatii si fitness-ului.

Sarcinile specifice si interactiunea cu clientii sau personalul variaza in functie de marimea angajatorului: managerii din organizatiile mai mari lucreaza, cel mai des, intr-un birou, in timp ce managerii angajati de institutii mai mici intra mai des in contact cu furnizorii, clientii si angajatii.

Responsabilitatile tipice ale postului includ: recrutarea, instruirea si supervizarea personalului; administrarea bugetelor; organizarea activitatilor sau programelor de fitness; pastrarea documentelor statistice si financiare; crearea unor noi facilitati; promovarea si mediatizarea pe piata a afacerii; respectarea legislatiei de sanatate si siguranta; gestionarea intrebarilor, a reclamatiilor si a urgentelor.

Oportunitatile de promovare sunt in general cele mai bune pentru angajatii care sunt dispusi si pot sa isi schimbe sectorul de activitate sau locatia job-ului.

Angajatorii tipici ai managerilor de centre de recreere: autoritatile locale; organizatiile comerciale; grupurile hoteliere sau de recreere; institutiile de invatamant; centrele de fitness ale companiilor.

Posturile libere atrag o competitie stransa. Oportunitatile sunt mediatizate online, si in ziarele locale, regionale si nationale, precum si in publicatiile de specialitate. Unele posturi libere sunt mediatizate si de catre agentiile de recrutare a fortei de munca.

Calificari si instruire. Exista cai de a profesa in domeniu atat pentru absolventi, cat si pentru cei care au abandonat studiile.

Angajatorii prefera, de obicei, absolventii unor studii relevante in management, stiintele sportului, recreere, management-ul sanatatii, fizioterapie sau studii de afaceri. O calificare postuniversitara poate fi utila pentru absolventii care nu au diplome adecvate.

Este esentiala experienta, dobandita fie prin activitate part-time sau sezoniera, fie prin activitate ca instructor de fitness sau administrator al unui centru de recreere.

Abilitati cheie pentru managerii centrelor de recreere: responsabilitate comerciala; conditie fizica buna (sau macar un interes pentru sport si fitness); abilitati excelente de rezolvare a problemelor; gestionarea relatiilor cu clientii; aptitudini organizatorice si interpersonale; spirit de echipa si calitati de lider; excelenta comunicare verbala; capacitatea de a administra si gestiona financiar afacerea.

© JOBSLIST - Locuri de munca 2022 Toate drepturile rezervate.