Aministrator organizatii de caritate

Administratorii sunt angajati de organizatiile de caritate, de voluntariat si cele non-profit pentru a indeplini o varietate de sarcini administrative, secretariale, financiare si de resurse umane.

Administratorii pot fi, adeseori, angajati foarte importanti in cadrul organizatiilor de caritate si ale celor non-profit. Acestia sunt responsabili de face legatura intre organizatie si public/media. Responsabilitatile specifice si interactiunea cu voluntarii si cu publicul general variaza in functie de cat de mare este organizatia; in companiile mai mari, administratorii vor lucra la birou, in timp ce administratorii care lucreaza pentru angajatori mai mici vor intra mai des in contact cu personalul de voluntariat si cu publicul.

Sarcinile obisnuite inlud recrutarea, instruirea si gestionarea angajatilor si a voluntarilor, administrarea financiara, producerea planificarilor si a minutelor, organizarea intalnirilor, preluarea telefoanelor si a corespondentei, contactarea potentialilor donatori, mentinerea legaturii cu organizatiile relevante, implementarea noilor sisteme IT/administrative.

Angajatorii tipici ai administratorilor

Posturile libere sunt publicate de catre serviciile de cariera, in ziare sau pe internet.

Calificari si instruire. Poti deveni administrator al unei organizatii de caritate chiar daca esti sau nu absolvent de facultate. Absolventii nu au nevoie de o anumita diploma, desi calificarile in afaceri, management sau administratie sociala pot fi utile. Cu toate acestea, experienta in voluntariat sau activitate administrativa cantareste mai mult decat studiile academice.

Abilitatile cheie: flexibilitate, disponibilitatea de a indeplini sarcini de rutina, abilitati administrative, interpersonale, cunostine in domeniul IT si in secretariat.

© JOBSLIST - Locuri de munca 2022 Toate drepturile rezervate.